Seurakunta.net

Olemme toteuttaneet jo lähes 300 organisaation laadukkaan www-palvelun. Laatu tarkoittaa meillä mm. seuraavaa:
  • asiakaslähtöisyys
  • helppokäyttöisyys, mm. käyttäjäystävällinen navigointi
  • näyttävä ja nettiä varten optimoitu grafiikka
  • toiminta eri selainympäristöissä ja erilaisilla päätelaitteilla
  • toimivuus myös hitaammillakin yhteyksillä
  • tietosisällön ajantasaisuus helpolla päivitysjärjestelmällä.

Koska meillä on pitkä historia ohjelmistofirmana, olemme kehittäneet monia omia tuotteita www-palveluiden hallintaan. Alustana käytämme kehittämäämme DuWeb-julkaisujärjestelmää. Alustan avulla pystymme toteuttamaan myös kiireellisiä projekteja onnistuneesti. Helposti ylläpidettävät tietokantapohjaiset ratkaisut ja www-sivustot syntyvät laadukkaasti, nopeasti ja aikataulussa.

DUWEB on helppokäyttöinen www-sivujen julkaisujärjestelmä, jonka avulla ylläpitäjä voi itse ylläpitää ja päivittää omaa sivustoaan. Palvelun käytön tekee helpoksi se, että ylläpitäjän ei tarvitse osata html-koodia. Ylläpito tapahtuu tavallisella www-selaimella, joten se ei ole riippuvainen ajasta tai paikasta.

Toteutamme tarpeelliset tietokantaratkaisut ja teemme www-palvelustasi juuri sellaisen kuin haluat. Voit myös käyttää lukuisia valmiita lisäsovelluksia, joita olemme toteuttaneet DuWeb-alustan lisäosina. Niitä ovat esimerkiksi:
  • DuShop-nettikauppajärjestelmä
  • oppilaitoksen kurssitietokanta
  • luottamuksellinen keskustelu (esim. nettiterapia)
  • portaali
  • Intranet / Ekstranet.

Seurakunta .net – www-sivut jopa ilmaiseksi

Sanotaan, ettei ilmaisia lounaita ole olemassa. Me  tarjoamme kuitenkin ilmaisen version. "Hintana" on Kotisataman nettikaupan kristillisen tuotteen tuotemainos sivun alareunassa. Ilmaisen version ominaisuudet ovat:
  • helppous
  • ylläpito www-selaimessa
  • tietoturvallinen SSL-salaus
  • www.paikkakunta.seurakunta.net
  • ulkoasu valittavissa valmiista vaihtoehdoista, katso esimerkkejä
  • ulkoasupohjassa oleva seurakunnan logo/kuva vaihdettavissa
  • ulkoasupohjassa oleva seurakunnan nimi ja kirjasinlaji on vaihdettavissa
  • henkilöt, tapahtumat, viikkotapahtumat, työmuodot, toimipaikat, automaattisesti vaihtuva päivän raamatunjae Sana Sinulle, yhteystiedot ja palautelomake
  • vapaa etusivun muokkaus.

10 sivun versio (99 e / vuosi)

• Ei Kotisataman kaupan mainoksia
  • Ilmaisen version lisäksi 10 vapaasti ylläpidettävää sivua
  • Sivujen tyypit: yksittäinen teksti, tekstikokoelma, kuvagalleria
  • Sivulla voi olla useita kuvia
  • Ulkoasun muokkausmahdollisuus CSS-tyylitiedostoa muokkaamalla.

20 sivun versio (149 e / vuosi)

• Ilmaisen version lisäksi 20 vapaasti ylläpidettävää sivua.

Optio: Graafisen ilmeen tekeminen (349 e)

• Hintaan kuuluu graafisen ilmeen tekeminen asiakkaan toiveiden ja kuvamateriaalin perusteella.
  • Valokuvaaminen, piirtäminen, kuvien hankinta veloitetaan erikseen.

Optio: Oma domainosoite

• Aikaisemmin varatun domainin siirtäminen Data Universumin nimipalvelimelle: 30 e + 5 e / kk
  • Varatun domainin uudelleenohjaus Data Universumin palvelimelle: 20 e
  • Uudelleenohjaus html-tiedoston avulla: 30 e
  • Domainin varaus: 85 e + 5 e / kk.

Esimerkki

- tervola.seurakunta.net
- ikaalinen.seurakunta.net

Laajempi sivusto

Mikäli Seurakunta .net –palvelun laajuus ei tunnu riittävältä seurakunnallesi tai järjestöllesi, annamme mielellämme tarjouksen laajemmasta kokonaisuudesta. Tällöin käytämme DuWeb-julkaisujärjestelmän täysversiota, jonka avulla pystymme toteuttamaan minkä tahansa sivuston. Autamme ja konsultoimme myös tarvittaessa sisältöjen kartoittamisessa, verkkokirjoittamisessa ym. asioissa.

Kysy lisää sähköpostilla myynti@a-ratkaisut.fi.